aTom_DJ Creative Commons License 2005.12.23 0 0 182

Tegnap óta megvan a grande puntom, csak nem lehetett írni a forumba!

A véleményem tök ugyanaz mint úgy általában az újságokban, tv-kben lehet hallani(Kivéve autobild, mert azok *uzik)!

Csak talán nekem még az is tetszik, hogy megfordulnak utánna az utcán, meg egymásnak mennek az emberek annyira nézik :)))!

Nagyon feltűnő előlről a "kis maserati" és a motorja sokkal könnyeben viszi, mint a stilot az 1,4es!!! Hegynek olyan vidáman megye felfelé, mintha a stilo menne lejtőn :D! Érdemes kipróbálni, nemhiszem, hogy csalódna valaki is benne.  

Nagyon jó színt válaszottam, amikor letisztíva megláttam a szalonba, majdnem leesett az állam, annyira szép ez a kék! A felnik, szintén nagyon gyönyörűek, de még csak most kezdődik a tél :'(! Az első pár km-en azt véltem felfedezni, hogy egy kicsit hosszú úton jár a váltó, de hamar hozzászoktam, viszont ezt kompenzálja, hogy szinte magától betalál a fokozatkba, csak egy kicsit lökni kell rajta. A fogyasztásom tegnap hazafelé 50km, volt benne egy kis városi, de nagy részben faluk, 60km/h-110km/h-ig mentem vele, 2 személy, + 3db felni a csomiban meg a hátsó ülésen is 1: 4,6l/100km!!! Ez volt az első utam vele, tehát simán lehetséges 4 alá menni, ha már ismerem a kocsit, és hogy mikor a leggazdaságosabb váltani! Utánna nagyon helyben járkáltam vele, pár száz métereket, úgy evett 5,5-6-között asszem! Nagyon élvezni fogom ezt a pár hetet amég ismeretlen az embereknek a kocsi, tök jó ahogy felfigyelnek rá :))))!

Még egy valami hátrány: a stilo gyári zenéje jobban szólt!

Képeket majd hamarosan rakok fel!

Ha van bármi kérdés, csak bátran!