Abu Rashid Creative Commons License 2005.12.22 0 0 11

Hozzágondoltam a kommentárt, nyilván Te házasságban, és jó házasságban élsz, mert más esetre nem gondoltál. De -úgy tudom- a mennybe kerülhetnek majd gyermekek, nőtlen és hajadon fiatalok, öregek, özvegyek is, így biztosan nincs összefüggés azzal, hogy az általad idézettek szerint nem lesz házasság a mennyben, a feltett kérdéssel, miszerint milyen lesz a nemek aránya majd ott.

Bevallom őszintén, nem tudom a topiknyitó mire akar utalni ezzel a kérdéssel; ha -ahogy te vélted hozzászólásoddal- házassági problémákra akar utalni, akkor tévúton jár, és ez alapján akár helyes is lehet hozzászólásod utalása, ugyanis szerintem egy házasságnak ahogy két szereplője van, úgy a tönkremenésének is; "kettőn áll a vásár" - mondja az igen bölcs népi közmondás, ennek alapján el nem dönthető, hogy ki kerül a mennybe.

Ha a topiknyitó arra gondolt, hogy valamelyik nem (csak merem remélni, hogy férfi mivoltából nem fanyalodik holmi macsóízű középkori keresztény nőgyűlöletre..) eleve nagyob eséllyel pályázik a mennybejutásra, akkor az kell mondjam; az én véleményem szerint ebben az esetben is téved.

Mint írtam volt; Isten a tudója, és Ő nem adott nekünk erről sem tájékoztatást, sem statisztikát, így megtudjuk majd (vagy nem), amikor eljön annak az ideje.

 

Béke veled: Abu Rashid

Előzmény: fish12 (10)