Sziasztok!
Sajnos ma be kellett jojjek a mhelyemre. ahol nincs futes, kabatban uldogelek, de szerencsere mindjart megyek el.
Erdekes volt olvasni, amiket a csaladrol meg a karacsonyrol irtatok. Pont tegnap gondoltam bele, hogy ez lesz az elso karacsony, hogy egyetlen verrokonommal sem talalkozom es ez nagyon furcsa. Mondjuk nagy csalad sosem volt, talan meg amikor kicsi voltam es a nagyszuleim is eltek plusz meg nem Pesten laktunk, de akkor sem voltunk tul sokan. Most meg 2 eve mar csak anyukam volt nalunk (apukam mar nem el), viszont iden beujitott es Samu mama szuleihez hasonloan elment a baratjaval nyaralni. Persze en azt akarom, hogy erezze jol magat, de attol meg furcsa nagyon...
Persze a ferjemnek vannak rokonai, ok jonnek, megyunk is. 24-en este viszont kettesben leszunk, eletunkben eloszor es egy jo darabig utoljara remelhetoleg :)
Ami vigasztal, hogy sok-sok barattal talalkozunk. Ha mar csaladom nemigen van, legalabb baratok vannak :)
Mikolt, remelem, hogy lehiggadnak azert nalatok a viszonyok 24-re...
Anzan, Zsejkee
mar tisztara be vagyok izgulva, ugyanis 1/4 3-ra megyek a MOM parkba!!! Kicsit le kell nyugtatnom magam (azert is irok :), mert annyira beleeltem magam, hogy nalunk is kiderul a neme, hogy ne legyek nagyon csalodott, ha megsem. Nalunk is karacsonyi meglepetes lesz a dvd, remelem Anzan megbocsajtja nekem, hogy lenyultam az otletet. Egyebkent nem ertem, hogy az AFP-d (marmint meg mindig Anzane) miert 2 het mulva lesz csak meg, nekem tegnap vettek le es azt mondta a dokim, hogy penteken 2-kor hivhatom az eredmenyert. Persze, tok jo lesz 23-an meg ezen parazni, remelem O.K. lesz, nekem csak 1 kg-val irt tobbet sulynak, de azt vszeg en tippeltem neki a multkor :)
Zsejkee, egyebkent a korom a egnapi UH alapjan ma pont 16 het! Ezzel most beertelek vagy elhagytalak? :) (mar meg sem merem nezni, hogy tabla van-e meg vagy sem, nekem annyira nem fontos, de ha mar van/volt, nem akartam kimaradni :)
Cserge,
hogy "megvigasztaljalak", 27.heten jaro baratnom hasa nem sokkal nagyobb az enyemnel (pedig az enyem sem nagy). Az 1.babajaval is igy volt, aztan szep 3,5 kg-s lett. Persze o rogton kozolte, hogy az ove hatalmas, az enyembol meg nem latszik semmi, de sztem en objektivebb vagyok :) Azert biztos nemsokara belehuzol!:)
Meg egyszer mindenkinek boldog unnepeket kivanok Mindenkinek!