Mikolt
2005.12.21
|
|
0 0
322
|
<!--
-->
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
on error resume next
ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.7")))
Sub banner_86219_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call banner_86219_DoFSCommand(command, args)
end sub
hírek ˇ a konyha ˇ konyhalexikon ˇ gyártók, forgalmazók ˇ játék ˇ ajánló ˇ fórum ˇ tárgymutató
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
Hókifli
- Hozzávalók:
50 dkg liszt 20 dkg margarin 1 dl tejföl 1 ek cukor 2 dkg élesztő pici só kevés tej ízlés szerint baracklekvár, darált dió vagy mák a töltelékhez kb. 10 dkg vaníliás porcukor
- Elkészítés:
Az élesztőt a cukros tejben megfuttatjuk.
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a cukrot, a sót, az élesztőt, a tejfölt és annyi tejet, hogy összeálljon.
Hagyjuk egy órát pihenni.
3 mm vastagra kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.
Megtöltjük a lekvárral, dióval, mákkal és kifliket formálunk belőle.
200 fokra előmelegített sütőben megsütjük, és még forrón megforgatjuk a vaníliás porcukorban. |
Előzmény: Samu mama (321)
|
|