vidramam Creative Commons License 2005.12.21 0 0 317

Cserge, annyira tudtam, hogy megkapom ezt a "narancsleves" dolgot! :) Még gondolkodtam is, miután leírtam, hogy zárójelben megmagyarázzam -e, de aztán gondoltam, nem, úgyis mindig mindent túlmagyarázok... De, amúgy, nem tudom, frusi tud -e, de én tudok narancslevest! A legkedvencebb és leggyorsabb nyári kánikulakajánk! Úgy készül, hogy egy 2 dl-es tejszínt öntök az egyik üvegtálunk aljára, aztán fogok egy literes 100%-os narancslevet, és először csak nagyon apránként, később már bátrabban keverem hozzá a tejszínhez (azért kell az elején apránként, mert különben a tejszín nem oldódik fel benne rendesen, hanem olyan kis darabokban marad). Ha ez kész, csak fogok valami épp kapható gyümölcsöt (pl. barack, alma, körte, stb., többfélét is lehet), és beledarabolom. Ha a hozzávalókat előtte már eleve hűtőben tároltad, már fogyasztható is, ha nem, akkor össze kell hűteni az egészet. Kb. 10 perc alatt kész, és nagyon finom! :)) Na, kifogtam Rajtad? ;)

 

Anzán, én a héten nem megyek jógára, mert teljesen kicsúsztam az időből a karácsonyi készülődéssel. Ahhoz képest, hogy december eleje óta itthon vagyok, és azt hittem, kockásra fogom unni magam, még képeslapokat sem volt időm írni, az összes karácsonyi díszünk (mármint a lakásdíszek) kint pihen a sufniban, a megvásárolt adventi koszorú alapanyag pedig a szekrényben, ugyanabban a szatyorban, amiben megvettem... Most próbálom behozni a lemaradást, ráadásul csütörtökön céges karácsonyozás lesz, úgyhogy aznap nem érnék rá. De akkor most már értem, miért írt a csaj február 2-át a bérlet lejártára. Szóval jan. 2-től lesz újra? Nem baj, egy hónap alatt simán beiktathatom azt a 3 alkalmat!

 

Móka, kár, hogy nem leszel, hiányozni fogsz! Gyere, amint tudsz!!! Boldog Karácsonyt!

 

A többi témához most nem szólok hozzá, mert rengeteg dolgom van mára, talán este még beolvasok. Mármint beleolvasok a történtekbe. Aztán lehet, hogy beolvasás is lesz, ki tudja? ;)) Legyetek jók!