Moka25 Creative Commons License 2005.12.20 0 0 262

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!:)

 

Cserge,

nem hiszem, ez inkább Frusié!!:) Egyébként nekem is halovány lett, főleg, hogy elfelejtettem tojással megkenegetni. Viszont finom:))

 

Zsejkee,

gratula a kis kukishoz!:)))

 

Samu mama,

részvétem a családhoz!! Próbálj lazítani...

Átérzem a helyzeted: enyimszülők is örököltek nemrég, dettó vettek egy házat. DE: nekik ízlésük van, üzleti érzékük viszont nincs:(( Így történhetett, hogy kerestek mestert a felújításhoz, s már régesrég benne voltak a munkákban, de még mindig nem volt árajánlatuk, gőzük nem volt, hogy mennyibe fog kerülni az egész!! Szóval az örökségből futotta volna másra is, de szerintem sok nem maradhatott, mindenesetre Nővéremnek és nekem hajtépve, de tehetetlenül kellett végignéznünk, ahogyan elúszik az a pénz, amit mondjuk az unokáknak félre lehetett volna tenni, vagy valami...:-///

 

Anzán,

le a kalappal, hogy kibírod szentestéig!!:)) Pasiisten biztosan el fog ájulni ilyen ajándéktól!!:))

A horror vérvételhez részvétem!!! Nem értem ezeket, komolyan!! Gondolom, a kórháziak is nem egy, nem kettő meg nem száz vénát szúrtak már meg, ha a véradó központban dolgozók bírnak rutint szerezni a sok szúrás nyomán, akkor a kórháziak miért nem?? Nekem véradáskor még soha nem barmolták el a vénámat, pedig ott ugye kicsit vastagabb tűvel szúrnak. (Vagy azzal pont könnyebb?)

 

MaMy,

:))) Pussz!

Előzmény: Cserge. (229)