Hát én ennél sokkal lustább vagyok azt hiszem, és talán jóval kevésbé gourmand...:-)
Igaz, nem otthon darálom, de a pékségben szerintem elég finomra darálják. Sajnos az tény, hogy így elveszíti nagyon hamar az aromáját. (Mikor viszem haza a kávét, tisztára kávé illat van körülöttem a trolin.:-))))
Én nem melegítek, áztatok előre semmit, és a tampert is "built in módban" :-)) használom. És mégis elégedett vagyok, ha jó kávét használok. Nyilván lehetne tökéletsebb is, de én ál-kotyogósról álltam át erre, és hát eget verő volt a különbség.
Jut eszembe... vettem ma ilyen bodum, vagy mifene kávécsináló szerkentyűt. Először -ha jól emlékszem, mint a többségnek- hígra sikeredett, de tényleg meglepően jó ízű, és habos. És nem utolsósorban gyors. És nagyon szép: