Mikolt Creative Commons License 2005.12.20 0 0 184

caixa, szerintem nyugodtan lehet menni a Szules terhessegbe.

 

en pl azert hagytam fel a koraterhessel es orultem meg veszettul ennek a topicnak, mert engem mar abszolut nem villanyoz fel az, hogy "jaj, el ne veteljek" meg  "de jo, mar 4 centis a babam", amikor az enyem mar 20 es minden nap erzem a mozgasat. de nem, itt is azt kell hallgatni. a koraterhes anno azert nyilt (figyelem: 4-14 hetes korig!!!), mert a kisterheseknek nem volt tul elvezetes azt olvasgatni, hogy "elment a nyakdugo" meg "joslofajas, csorgo tej". ugyanigy nem lehet 2006os babas topic sem, mert aki januar elsejen szuletik, az tok mashol tart majd, mint aki szeptemberben.

 

mondok mast is: maga a tablazatosdi gyerekesseg. nalam van 4-6 ember, akinek erdekel a sorsa, azt tudom fejbol, hogy hol tart, a tobbi meg nem erdekel kulonoskeppen. mint ahogy az sem, hogy milyen a hangulat most a koraterhesben. mindenhol olyan a hangulat, amilyet az ott lakok kialakitanak maguknak. nyilvan ha odairnal, meg a tobbi is, aki 14 heten aluli, lenne ott elet.

 

nem kotelezo am ideirni, nyugodtan lehet menni az ellősbe, ez igaz. de ugyanigy nem kotelezo oda sem irni.

 

de mivel nem vagyok antiszocialis:) gondoltam en maradok inkabb a hatterben, hogy jatszoterezhessetek, nem masokat kommentalok. de hogy meg be is szolsz, hogy miert nyilt a topic, hat ez a het poenja:)

 

Előzmény: caixa (181)