a rossz társaság is minôsít
Kit? Én IGEN-nel szavaztam, és a döntésemet semmilyen társaság nem befolyásolta.
Ennyi erővel BÁRMILYEN ügy megtorpedózható pusztán azáltal, hogy egy nem szalonképesnek minősített személy mellé áll.
ezenkívül talán nem kellene a KÁP-ot elutasítókat feltétlenül magyargyûlölettel, vagy a HT magyarok iránti közönnyel megvádolni
A magyargyűlölet, mint vád elutasításával a KÁP-ot ellenzők egésze vonatkozásában egyetértek, bár egyes emberektől magam is hallottam kifejezetten gyűlölködő megnyilvánulásokat (fő problémájuk ez volt: ezek a senkiházi románok elveszik a nyugdíjunkat). Akkor már inkább a közöny. Egyébként ezekért a negatív érzelmekért nagyrészt a kormányt illeti "köszönet".
az IGENeknek a jó részét -tetszik, nem tetszik- , baloldali meggyôzôdésû szavazók adták le
Egyetértek. Mind a mai napig nem látom be, mi köze volt ennek a kérdésnek a pártpreferenciákhoz. Lehet, hogy van valami közös azokban az emeberekben, akik IGEN-nel szavaztak, de az biztosan nem a politikai meggyőződés / oldalválasztás.
idiótának és felelôtlennek éreztem a szocik akkori "kampányát"
Én pedig (hatását tekintve feltétlenül) gyűlöletkeltőnek éreztem.