Spinderella Creative Commons License 2005.12.18 0 0 407
Jó reggelt, hol vagytok, topikolók?

Nagyon jó volt a tegnap esti Áramszünet! Sajnos én/mi már nagyon fáradtak voltunk, mivel nem otthonról jöttünk kipihenten, hanem az ország másik feléből, így nem is maradtunk végig, de amiben részt vettünk, az nagyon király volt! Egész úton hazafelé az átélt élményekről beszélgettünk.
Az ügyességi játékok szuperek voltak, nyertünk egy nagyítót is, amin vonalzó van:-))))) meg a ritmus parádé is állati jó volt. Persze táncoltam is, én balga azt hittem, hogy egy helyben, aztán észre kellett vennem, hogy jól elgyalogoltam a nagy táncikálás közben, alig találtam vissza:-))))
A beszélő számítógép is nagy poén volt, bár ott kicsit várni kellett, mert valami elromlott menetközben, de megjavították. A segítő srác akarta magyarázni, hogy mit hol találok a billentyűzeten, és mondtam neki, hogy kösz nem kell, én vakon tanultam gépírni, mire ő: "Hála Istennek!" :-DD

Nem tudom, hogy a tegnap esti segítők olvassák-e a topikot, ha igen, akkor fogadjátok köszönetemet és gratulációmat, a helyzet magaslatán voltatok! Tök jó volt, mert persze folyton eltévedtünk, és fogalmunk se volt, hogy épp hol vagyunk, és úgy összességében elég gyámoltalanok voltunk, de szerencsére a segítők lépten-nyomon gondunkat viselték. Pl. amikor nekimentem az ajtófélfának:-DD Meg amikor a falat keresve (mint kiinduló- és biztonsági pont) véletlenül az egyik segítő tüsihaját sikerült végigtapogatni, aki a fal melletti széken ült:-DD Szóval voltak poénos pillanatok, máskor is ott a helyünk!

A topikgazdákkal (Péter és cincilifincili), és erapillával is sikerült megismerkedni, szerencsére Péter megismert, mert én bizonytalankodtam elég rendesen. Többször hittem ugyanis odabent, hogy na most akkor megismertem Péter hangját, de aztán rájöttem, hogy mégse. Mindenesetre mindhárman nagyon kedvesek voltatok, jó volt kicsit beszélgetni, és remélem, hogy találkozunk még!