Spinderella Creative Commons License 2005.12.16 0 0 406
Na most olvastam vissza a topikot (krónikus időhiány, ugye), cincilifincili asztaldísze nagyon megtetszett! Nagyon egyszerű és tényleg tök jó lenne a jó illat a lakásban. Sőt még szegfűszeg is van itthon, úgyhogy valszeg nálunk kerül is az asztalra! Plusz szerencse, hogy tudomásom szerint a macskák utálják a citrusféléket, úgyhogy talán Marcikám is békén hagyja...:-))) Csak azt nem tudom, hogy hol találok süni alakú narancsot:-)))))) Asszem nézne a zöldséges, ha ilyet kérnék:-DDD

Mi egyébként az asztalt nem szoktuk kimondottan díszíteni, inkább az ajtót, oda minden évben más díszt akasztunk, mármint a külső felére. Az idén is ki kéne már rakni, csak eddig (szintén időhiány) minden karácsonyi készülődés késésben van. Egyedül annyit tettem az idei karácsonyért, hogy megvettem a mézeskalácshoz valókat, slussz. Úgyhogy lesz mit bepótolnom a jövő héten!

Most elteszem magam holnapra, irtó zsúfolt napom lesz, és rettentő korán is kell kelnem, de délután mindenképp megyek a Zeg-Zug Házba. Jó éjt minden topikolónak!