fraki Creative Commons License 2005.12.16 0 0 219
Kedves Ádám,

Csodálkozom, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre nem tudtál egyenesen válaszolni.

Itt egy következetesen félrehasznált szóról van szó, amelyre felfigyeltem. Kár volt kötni az ebet a karóhoz, előbb is le lehetett volna zárni. Valaki a plakátokat nem érti, valaki meg a konzekvens homályosságot. Kinek mire van füle. A "példamutatás" sajátos használatával meg az a baj, hogy kihat a mondanivalóra, logikai zavart okoz, gondolom az említett topiktárs sem statisztikai adatokkal bizonyította amit bizonyított. Ez nem lexikai opció. Az meg ne legyen mentség, hogy a környezetedben elsiklanak efölött. Meg az sem, hogy tanítasz és könyvet adsz ki. Még büszkének sem kell lenni arra. Nagy a renoméd. Hagyjuk ezt a jogom-van-ságot. Nekem meg jogom van úgy értelmezni a szavakat, ahogy kell (értsd: ahogy a forgószél diktálja). És jogom van egy egy(na jó, két)soros hozzászólással rákérdezni. Nem kellett hozzá nagy apparátus.

Nagy galibába vert téged ez az ügy. Az azóta küldött hozzászólásaid egészen a legutóbbiig egyre zűrösebbek és személyeskedőbbek (de a rejtett beismerés miatt mostmár nem fogok velük foglalkozni). Kiszállhattál volna bármikor, ignorálhattál volna, de nem vagy sunyi. Viszont önkritikus alkat sem, úgyhogy ez lett belőle.

A megsemmisítő vitastílushoz és a példamutatáshoz a továbbiakban meg tautológiás egészséget kívánok (valaki a saját hibájából sem tanul).

fraki

(Ui. Jó hír, hogy a könyvkiadói tevékenységed a leírtak alapján tényleg példás.)
Előzmény: Kis Ádám (218)