a könyvek megvannak, de sajnos kézalatt, nem tudom mikor kerülnek vissza, nincs nálunk határidő, de ha esetleg valamelyik a jövő hétig bejönne, feltétlen szólok. ill. a Kiss Jenő könyvet oda tudom adni két ünnep köztre, ha úgy jó, ez egy nem kölcsönözhető példány. csak jövő hét csütörtökig vagyok bent és szigorúan munkaidőben (kivételesen), a két ünnep közt nem vagyunk és zárva lesz a ház.
Sugiról annyit: hozattam egy Luna Sea albumot J-ból, az első single collectio-t, ami 2 db cd. az első disc az ismertebb LS számokat tartalmazza, haláljó hangszereléssel, a 2. disc pedig a szinte alig, vagy teljesen ismeretlen dalokat, no ezek aranyat érnek, elképesztő a hangzás és gitárjáték, itt látszik igazán, hogy S. mekkora gitáros, vílágszínvonalú, akár jazzt is játszhatna, simán. talán pont emiatt nem lettek ezek a dalok népszerűek, mert igényesebb, komolyabb a zene. ha nyugatra születik, mondjuk a germán ősei révén, nagy név lehetne:)
Last Quarter köszönöm kéretik, majd adok érte szűz dvd-t, de ráér jövőre is.
Gackt-ról meg annyit: láttad, most lófarkat visel? hmm, hát a Malice-ban jól állt neki anno, ott hosszabb is volt, most nem is tudom...
adok még neki egy utolsó esélyt, hátha 60 ezer fan előtt megembereli magát:)
állítólag a WOWO-n leadják a koncertet.