taaltos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 topiknyitó

Megdöbbentö dolgok történnek körülöttünk, amelyekre a materialista tudománynak nincs válasza, vagy leírja ugyan a jelenséget, de okát nem tudja.

Itt elég ha a stigmákra gondolunk, vagy regressziós hipnózissal elözö életek tárulnak fel meglepö részletességgel, esetleg olyan UFO megfigyelésekre utalok, melyekre mindmáig késik a magyarázat.

Részleteiben : manapság megy a VOX német TV adón egy sorozat ( Wer war ich? Ki voltam ? 22:05 -ös kezdéssel) , mely regressziós hipnózisban lévö emberek legkülöfélébb csoportjaiból válogat, és az elözö életeikre visszaemlékezö emberek nagy részletességgel, valamint meglepö pontossággal rajzolnak helyszíneket, idéznek anyakönyvi adatokat olyan helyszínekröl, ahol soha nem jártak, csak elözö életükben, és az akkori helyszínek részletei valóban egyeznek a korabeli leírásokkal, festményekkel, visszaemlékezésekkel.

Sokan más nemüek voltak elözö életükben, van olyan aki afrikai születésü, és egy hansa kisváros valahai lakója volt elözö életében.

Ez nyilván hihetetlennek tünik.

Van ezen kívül az a mindeddig rejtélyes jelenség, amit jobb híján boszorkányságnak neveznek, a Vatikán külön rezidenseket alkalmaz felkutatásukra, és ördögüzéssel történö "gyógyításukra" .

Ezek ma már többnyire tudományos módszerekkel igyekeznek kideríteni a fiziológiai elváltozásokat, így eljutottak addig, hogy az epilepsziához hasonló szimptómák velejárói ennek a tünetnek. Csakhogy nem tudja senki felelösséggel azt megmondani, hogy a kuszált agyhullámgörbékkel jellemezhetö epilepszia mi is valójában ?

A stigmaták ( Jézus keresztrefeszítése alkalmával megjelenö fizikai elváltozások, pl. a szegek helyei, a koszorú tüskéinek nyomai, a lándzsaszúrás helye stb.) létezése nem kérdéses, bár sokan szeretnék csalással magyarázni a jelenséget. Piu atya a szerzetes volt egyik legnépszerübb stigmahordozó, számtalan film készült róla, ma már zarándokhellyé vált sírja.

Az UFO-król azért nem írok, mert annak van számtalan külön topikja, bár szívesen venném, ha valaki azzal is szélesítené itt a palettát.

 

Ugorjunk neki !