gerzson_156 Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1131

Megéri több év fájdalom????? Hát nekem biztos nem. Tegnap megint voltam egy istenkirálynak kikiáltott természetgyógyásznál (lementem ezért Kecskemétre). Azt mondta, teljesen bizonytalan a kezelés, de meg lehet próbálni. Szerinte egyből javulnia kellett volna, ehhez képest az éjszaka megint többször ébredtem fel arra, hogy fáj. Pedig ez mostanában már nem szokott lenni.

A műtétről: ismerek több embert, akinek jól sikerült. Persze nem költöztetőként dolgoznak azóta sem, de sportolnak és nincsenek fájdalmaik.

Én ezt a sérvet figyelmeztetésnek fogom fel, nem lehet napi 8 óra ülés után heti 1-2 alkalommal kemény küzdősport edzésre járni. Kellett volna mellette más is, több kondi, bringa, bármi. Én a műtét után ezt fogom tenni, gatyába rázom magam. Persze a bunyó valószínűleg felejtős.

Lényeg az, hogy szerintem ez a műtét-para kicsit túl van lihegve. Biztos fáj utána meg sokat kell dolgozni az izmokért. De ez így 28 évesen nem élet, hogy a nejem cipeli az ásványvizet, a hasam nő, a karom fonnyad, plusz sántítok, mint a nagyanyám 90 évesen. Na. Ennyit akartam csak. :)))

Persze a lényeg, hogy mindenki azt csinál magával, amit akar.

Előzmény: Sfakutya (1129)