Törölt nick Creative Commons License 2005.12.13 0 0 5810

Tisztelt Uraim!

Látom,indulatokat,megjegyzéseket kavartam föl néhány mondatommal.Kezdjük sorjában.

1:aki magánéletemet feszegeti,azoknak elmondom röviden,hogy 14 éve harmónikus házasságban élek,van egy gyönyörű lányom,akit imádok,nem értem,hogy ismeretlenül hogy veszik a bátorságot ahoz,hogy ezt belekeverjék abba,amit itt a problémákról felvetettem.

2:a T5C5K járműröl felvetett hibákra válaszul írt személyemet sértő válaszra reagáltam hasonló módon,de ez csak a Szeldmajer úrra,és rám tartozott,és mint azóta kiderült,neki legalább van valós tapasztalata a leírtakkal kapcsolatban,ezért,ha megbántottam,ezúton is megkövetem Őt!

3:az 59-es viszonylaton is vezetek,továbbá a következő viszonylatokon vezettem,vagy vezetek:17,18,118,19,41,47,49,56,61 és a rövidéletű 80.

4:azért mert az ember fölvet bizonyos problémákat,gondokat a munkahelyével kapcsolatban,úgy gondolják,ha nem tetszik neki,azonnal menjen másik munkahelyre?Tisztában vannak vele,mit írtak?Ha az országban jelen lévő problémákat fölvetem,innen is menjek el?A gondokat,hibákat megoldani kell,nem pedig mindenhonnan továbbálni.

5:az az illető,ki az alkalmasságomat kérdőjelezi meg,neki üzenem,eddigi munkavégzésem alapján,amibe még egy késés sem fordult elő,nem úgy néz ki,hogy én vagyok alkalmatlan,de a legnagyobb tisztelettel kérdem,a hozzászólók közül hány embernek van vezetői engedélye,vagyis alkalmas jármüvezetésre?

6:hozzá kell még tennem,hogy én szeretem a munkámat,nagyra becsülöm a tisztességesen,a körűlményekhez képest nehéz munkaviszonyok közt dolgozó kollégáimat,bizony nem egy közülük emberként is a legnagyobb elismerésemet váltotta ki,nagyon sok barátság,jó emberi kapcsolat alakult itt ki,ezt sem szivesen hagyja itt valaki.

7:a vállalat vezetői között is akad szép számmal olyan ki korrkt,tisztességes főnöke a beosztottainak,többségében Ők vannak,aki pedig nem ilyen,hát nem vagyunk egyformák...

8:vettem a fáradságot,és végig néztem jó néhány előző hozzászólást,csalódnom kellet,azt hittem,itt komoly dolgokkak,hozzá értő emberek foglalkoznak,de azt látom,hogy tisztelet a kivételnek,itt laikusok vannak,tehát jelzem,itt nem kívánok a továbbiakban ezekkel a problémákkal foglalkozni,tisztelettel kérem a hozzászólókat,ne írjanak választ,hogy ne kelljen ismét reagálnom rá.Köszönöm!

 

További jó fórumozást kívánva,üdvözlettel:Wif