Hát annyi köze volt hozzá, hogy Barbarát őt nevelték (Tilly és a férje), s a lányának tekintette.
Írtam, hogy a Barbara szálat tökéletesen értem (abból sok részt láttam), nézz utána. Tudom, hogy ki kinek a gyereke, bár nem egyszerű észben tartani :-). Én Thomas Bergerről kérdeztem. Nekem úgy tűnt, hogy Tilly és Thomas igen jóban voltak, de mivel az elejét nem láttam az eseményeknek, meglehet, hogy csupán barátságot kötöttek (hisz Tilly mindenkit a szívébe fogad). De anyu nekem olyasmit mondott, hogy Thomas is családtagja Tillynek... aztán lehet, hogy keverte Barbarával. :-)) Na, ezt magyarázd el nekem, kérlek!
Más: eleinte erősen defektesnek találtam Giulia családját. A nővér, akinek gyanús ügyletei vannak, és bár imádja a gyerekét, igen kényelmesen elvan azzal, hogy a családja neveli. A kislány (nagyon szép gyerek), akinek minden második szava "mama", folyton az anyjáról beszél, míg az ember halálra nem unja magát. És a lelkileg ingatag nagymama, akinek az idősebbik gyereke a világ közepe, Giulia, a kisebbik csak másodrendű.
Aztán pénteken a nagyit és Giadát rehabilitáltam, mert mindketten nagyon aranyosak voltak, miután Giulia végre hazament a kórházból. :-)
És végül: ó, micsoda csókjelenet! :-))