Grimbi Creative Commons License 2005.12.10 0 0 30210

"Kifogásként említést kell tennünk arról is, hogy a pályáztatók piacliberalizációra való hivatkozással zárt adatként kezelik forgalomszámlálási adataikat, lehetetlenné téve azt, hogy az adott területre belépni szándékozó vállalkozás a szükséges kalkulációkat és árképzést el tudja végezni. "

volánbarát 30188

 

"Ha én vállakozó lennék, akkor én felülnék a buszra és megnézném mekkora ott a forgalom. Vennék jegyet a sofőrtől, adnék neki egy kis "borravalót", leülnék előre, számolgatnám a népet, és kifaggatnám még az utazási szokásokról. A Volán pedig adhat nekem mindenféle számokat. Mert, mint tudjuk mi a statisztika. "

Grimbi 30204

 

Kifejtem neked bővebben, de gyanítom, hogy nem is fogod érteni, mert nem is ez a célod.

Ha adnak nekem egy utasszám adatot, arról azért meggyőződök, hogy hiteles-e, főleg, ha a mindennapi kenyerem ezen áll vagy bukik. Tudod ez olyan, hogy én veszek egy 10 éves autót, adnak hozzá szervízkönyvet, 10 ezrenként be van pecsételve. Ez alatti dőlt betűs rész értelmében simán beveszed, és megveszed. Én meg leelenőrzöm, hogy tényleg úgy van-e, rohad-e, stb.

 

"Szóval szerinted egy törvényileg szabályozott közbeszerzésen indulásnak az a módja, hogy adok egy liter pálinkát a sofőrnek?"

30206

 

Itt szokás szerint csak úgy beszólsz. Amit a lentebbivbel igazolsz is.

 

"A kiírások egy részénél pedig nem is árbevétel függő a dolog, tehát mindegy, hogy mennyien utaznak."
30209


Hmm, szerinted akkor nem is árbevételfüggő? Akkor ezekszerint megincst csak hozzászólógatsz, különösebb értelem nélkül.

Előzmény: volánbarát (30209)