bluevic Creative Commons License 2005.12.10 0 0 626
Hehe, akkor jól tudtam, olvasgatom a lonely-t, sokszor van úgy,m hogy oilyan irodalmi angol van benne, amit nemhogy én nem, de még hosszú éve kint élő magyarok sem tudtak lefordítani.
Bár nagyjából értem, mire célozgat.
Minimal, megint "kifrodítottam a zsebemet" és háát, valahol majd meg kell húznoma vonalat, lehetséges, h nem fér bele a pénzkeretben sokminden.
Már csak hétőig kell várni az engedélyre. A amcsi vízummal kapcsolatban meg vannak bajaim. Az én esetem speciális!! (nem akarom itt nagydobra verni.h miért). BP-CDG-LAX-PPT útvonalam lesz, LAX-on megáll a gép 2 órára, tankolás takaritás, catreing... a tranzit utasoknak természetesen tranzit vízum kell... de mivel én nem vagyok ,leszek egy átlagos utas, ezért nekem L.A-ben ki kell chekkolnom és utána újra be (márha lesz hely).. de mivel kicsekkolok amerikában , ezért nekem rendes turista vízum kell. Ez mind szép és jó.. csakhogy a 100dolcsis vízumon pontosan meg kell jelölni, hogy KIHEZ mész, MENNY IDŐRE, MILYEN CÉLLAL, ELÉRHETŐSÉG, stbstb... csak az a gond, hogy nekem nincs célom amerikával.. :) ergo, az open jegyem miatt, nem vagyok tranzit utas, így egy-egy leszállásnál, újra ki és be kell chekkolnom.
max a tranzitban alszom 3 napot :P vagy olcso motel addig...
Ráadásul, a mocskok (amcsi nagykövetség), nem engednek közel az épülethez, egy információs telcsiszám van 06-90-507-507 (360+áfa/perc) minum a gép 2 percet dumál, utána jöön a kezelő! CSAK MO-ról és CSAK VONALASRÓL hívható.
Itthon, meg van szüntetve a vonalas, mobilon élünk, fülkéből nem lehet hívni, munkahelyen meg van vonalas..de az kódolt pannonos szám. Szal, meg vagyok lőve!
H-P 8-18ig lehet hívni. csak!
(és ha rosszúl töltöm ki a vízumot, akkor buktam 100 dolcsit.
:(
Előzmény: minimal (625)