őzi Creative Commons License 2005.12.10 0 0 3328

Szia Bubu!

 

Bár, én már láttam több gyerekműsort is, de ÉVÁBÓL sosem elég. Mindenféle hang- és képanyagot gyűjtök. Úgyhogy, élnék az ajánlatoddal. Érdekelne a felvett gyerekműsor. Küldjek kazettát vagy pénzt?

 

Nagyon aranyos vagy, hogy visszaírtál. Ígérem, Neked is és Kikának is, hogy ahogy időm engedi, megpróbálok rendszeresen jelentkezni. Persze, ha egyikőtöket sem zavar, ha időnként hallatok magamról.

 

A gyerekműsor leírása kapcsán jutott eszembe.

Ugye, van egy fantasztikus énekesnő (akit, szerintem ezen az oldalon senkinek sem kell bemutatni!!! :)), aki nagyon fülbe-, szívbe mászó dalokat énekel. Mi, akik rajóngók vagyunk imádjuk Évát, ezeket a remek dalokat meg úgy egyáltalán mindent, ami vele kapcsolatos. Tehát, nem kell részleteznem, hogy milyen érzés kavarog az emberben, ha a közelébe kerül, vagy csak egyszerűen hallja a hangját. Na, ezt képzeljétek el gyerekekkel, játékokkal. Ehhez adjátok hozzá azokat a remek dalokat, amiket annyian szeretnek szerte az országban, Éva fantasztikus hangját és képességét, hogy mindenkivel megtalálja a hangot.

 

 

Előzmény: bubu79 (3327)