Grimbi Creative Commons License 2005.12.10 0 0 30204

"Kifogásként említést kell tennünk arról is, hogy a pályáztatók piacliberalizációra való hivatkozással zárt adatként kezelik forgalomszámlálási adataikat, lehetetlenné téve azt, hogy az adott területre belépni szándékozó vállalkozás a szükséges kalkulációkat és árképzést el tudja végezni."

 

Ha én vállakozó lennék, akkor én felülnék a buszra és megnézném mekkora ott a forgalom. Vennék jegyet a sofőrtől, adnék neki egy kis "borravalót", leülnék előre, számolgatnám a népet, és kifaggatnám még az utazási szokásokról. A Volán pedig adhat nekem mindenféle számokat. Mert, mint tudjuk mi a statisztika.

 

Másik.

A veszteséges vonalakat nem akarja senki, mindenkinek a zsíros falat kéne. De a zsíros falatot meg miért vegyük el a Volánoktól?

Persze azon is lehet dilemmázni, hogy eladták a Budapest Airport Rt. 75%-át, ami bevételt hozott, hogy jó döntés volt-e. Több lesz-e így az államkasszában?

Viszont  a Volán odaadja a kasszát egy idegennek, akit nem biztos, hogy ugyanúgy tudok ellenőrizni, mint a saját dolgozóit.

Előzmény: volánbarát (30188)