Adamwarlock Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4684

Jól van már eleget fikáztátok szegény embert!!! Ne feljetsétek el, hogy az IRON MAIDEN ÉNEKESÉRŐL BESZÉLTEK!!! Az első két album, szerintem van olyan jó, mint a többi, sőt nekem az X-factornál sokkal jobban tetszik.És szerintem se hasonlítsuk össze Blaze-zel, mert di Anno akkor vált ki a maidenből, amikor az még nem volt annyira népszerű banda, míg Blaze idejében sokan már a névért is elmentek koncertre. Szét van csoffadva, azt mondjátok? Melyik rockzenész nincs ilyen idős korára??? Ne hasonlítsuk di Anno-t a maiden többi tagjának életviteléhez, mivel egy mélyen hívő, szinte botránymentes bandáról van szó, akik nem lettek drogfüggők. Az is szép egyáltalán, hogy di Anno koncertezni tud, és most új lendületben van, hisz új lemezt is kiad. Ha észreveszitek, azért majdnem akkora hangterjedelme, mint Dickinsonnak. Még jó, hogy nem tudott befutni, hisz a legtöbben úgy emlékeznek rá, mint az ember, akit leváltottak Dickinsonért...és ilyen sorsot szerintem nem érdemel meg, mert fénykorában első rangú énekes volt. Dickinsonnál pedig jobban énekli az első két album dalait. A Numbersen lévő Wrathchild magasn veri a Dickinson verziót.

Ahhoz, hogy legenda, kétség sem fér, és igenis megér 4 Mátyás királyt, már csak a neve miatt is....