manhattani Creative Commons License 2005.12.07 0 0 284

etwg: és mily módon lehetne betekintést nyerni azokba a könyvekbe? :-))
Természetesen csak egy általad meghatározott időszakra, ha már a vásárlást kizártad, ami gondolom magába foglalja az elajándékozás tilalmát is. Minden megoldás érdekel! :-))

 

hmsoft:
>Ha azt mondjuk, hogy egy főjelző által adott jelzéskép sebességet határoz meg, de emellett azt is megemlítjük, hogy az adott jelzéskép azért van, mert a jelző mögött kitérőbe kell járni, és a kitérő tulajdonságai folytán ez azt a bizonyos sebességet jelenti, akkor voltaképp sebesség- és irányjelzést vonunk össze.
Akkor a MÁV pl. nem von össze, mert nála van olyan jelzési kép, amely néhol a később következő kitérő miatt olyan, de néhol meg más miatt. De sztem nem véletlen, hogy miért pont ott találtál párhuzamot :-))

 

Zsebkönyv méretű jelzési utasítás: van szerencsém birtoklani a brit vasutak forgalmi ÉS jelzési utasítását, amely szintén zsebkönyv méretű, térfogatra kb. negyede a MÁV csak jelzési utasításának. Persze ilyen kis vacak, játékvasutakat működtető országoknak olyanban is elfér, míg a MÁV iszonyatos mennyiségű tudáshalmaza nagyobb könyveKEt kíván :-))
De ez itt kicsit OFF, bocs érte.

Előzmény: hmsoft (283)