Hentes2 Creative Commons License 2005.12.04 0 0 5038

Hali!

 

Luc72:

Nos, ez a börgöndi vonal nagyon érdekes hely. Többször szemezgettem vele én is, sőt naponta visszajárok ellenőrizni az állapotokat. Valóban az az igaz amit álítassz nyakig bokrok és ágak vannak, ahogy fogalmazol susnyás. Nem hinném, hogy mostanában járt arra valami, valaki (maximum gyalog).

Rendkívül jó felépítmény, jó minőség, nyílegyenes út. Régebben biztosítóberendezésekkel. Jelenleg csak az elején és a végén van bejárati jelző. A többit már szétlopták. Az összes földelő és egyéb kábel fel van szedve. Szinesfémgyűjtő kissebség (persze mert a többség már börtönben van) megtette a dolgát. CSodálom, hogy a pályához még nem nyúltak hozzá. Már a hidak korlátai is eltűntek.

Gurulni jól lehet rajta, 55-öt ment a trabi rajta kattanás nélkül, köszönhetően a hegesztett síneknek. Kiscsit fosok rajta, mert ugyan a pálya száguldozásra csábít, de egy múlt éjszakai tolvajnak köszönhetően mindig bennem a félsz, hogy ráfutok valami színszál vagy hevederhiányra és akkor reccs! Ráadásul néhány helyen ahogy mondod már lassan erdő lesz és ez is nehezíti a gondtalan sínautózás élvezetét. Ezen kívül a hatvanhármason átkelni "vonattal" kész életveszély, mert völgyben van az átkelő és az autósok megszokták már, hogy tegnap sem jött erre vonat és fittyet hányva a vasúti átjáróra vonatkozó sebességkorlátozásokra ezerrel repülnek át rajta, ráadásul a közúti forgalom is nagy. Autó autó hátán. Legutoljára 15 perecet kellett várnom két biztosító ember segítségével, hogy át tudjak menni "vonattal".

 

Nyunyuka:

Te is éjszakába hajlóan hajtányoztál? :-)

 

D94A:

Addig jár a tolvaj kábelt lopni míg meg nem sül! Nagyon helyes! Nem tudom sajnálni!

 

Üdv: Hentes

 

Vonat, hajtány, sínautó számára balesetveszélyes átkelő

 

Fél éve még ilyen volt egy-két része

 

 

 

Sunyi lopakodó

Előzmény: luc72 (5030)