kaleido Creative Commons License 2005.12.02 0 0 353

sziasztok!

 

Kedves Szemüveges!

 

sokáig gondolkodtam, reagáljak e, ugyanis ez a megszólalásod elég csapda veszélyes helyzetet teremt. Ha írom amit gondolok, "veszekedős", esetleg "vitá"-zós leszek. Ha nem írok, oda az első komolyabb próbálkozás ebben a topicban. J

Mint láttad, ahány eddigi reakció, annyi féle mentalitás, megközelítés. S még pont annyival lenne több, ahány ember van, akár vak, akár lát. Ezek az emberek, mi, ti, ők, másban is épp ennyire különböznek, Eszükben és érzelmeikben is. Amit hallottál nyílván megbízható forrásból, az szerintem sztereotípia. Még ezzel sem lenne bajom, - hisz a megismerés egy eszköze szegény, - de akkor van néhány kérdéApropó ész és érzelem: téged mindkettő zavar? Úgyértem, a veszekedés is, ami érzelmi termék, és a vita is, ami mondjuk ész termék?

A vakság és veszekedés milyen összefüggésben van egymással? Minél vakabb valaki, annál többet veszekszik? (hogy is hívnak? J )))

Van igazság abban is, amit Vakbarát írt, már ami az egyéb kommunikáció hiányát illeti, én mégis azt gondolom, hogy megnyilvánulásaink, egyéniségünk, de leginkább intelligencia függvénye a vita is, a veszekedés is és teljesen független a látástól.

Nem volt szándékomban sem kioktatni, sem megbántani téged, sőt becsülöm, hogy végre valaki írt egy olyat, amitől gondolat is született a topicban.

Jaaaaajjjj! Bocs! Inkább abba hagyom, mert kicsit elefánt vagyok a porcelán boltban.

kaleido

 

(Egyszer megírtam normálisan, és egy gombnyomással eltüntettem. Másodszorra már csak ilyen sután jött ki.)

Előzmény: szemüveges (339)