LUCzI FERencz Creative Commons License 2005.12.02 0 0 679
Ha érdekel valakit:

Eladó egy motorcsónak, Glastron 153 test, Mercury 75 LE motor, power trimm, rendszámos utánfutó. A motor frissen van felújítva, fúrva, új dugattyúk, gyűrűk, éppen csak be volt indítva, egyébként 0 üzemórás. Az utánfutót fel kell újítani, és át kell alakítani a hajótesthez, mert nem ehhez készült. Viszonylag egyszerűen megoldható, mert minden rögzítőelem csavaros, csak ki kell cserélni a berohadt csavarokat, és beállítani a hajótesthez, utána rozsdátlanítani és festeni. Némi lakatosműhelyi affinitással 30-40 ezer Ft-ból újjávarázsolható.

A power trimm nem működik, a hidraulika szivattyú elektromos motorjával van gond. vagy szénkefés, vagy csapágyas, vagy le van égve és meg kell tekertetni. Mindenesetre max. 10-15 ezerből javítható, még akkor is, ha meg kell tekercseltetni. Sajnos nem tudtam a pontos hibát megállapítani, mert ahhoz le kellene emelni a motort, hogy a pover trimmet ki lehessen szerelni.

A csónaktest gélezése nem a legszebb., egy réteg gélt elbírna. Csak az eleje és a két hátsó taposó lett újrahúzatva géllel, meg az oldalán ami sérülések voltak, a gél ferlső rétege le volt ütve. Szerintem újrafestéssel együtt 100 ezerből tiptop lesz.

Mind a hajónak, mind az utánfutónak friss a műszakija, a hajóé ez év szeptemberi, tengeri vizsgás. (Tengeri 1. körzet) Az utánfutó ez év áprilisban vizsgázott.

Szóval, kell még barkácsolgatni rajta. Ha meg akarnám tartani, megcsinálnám szépen, magamnak, de így eladásra már nem akarnék tovább költeni rá.

Irányár 900 ezer, mely alku tárgya. A hajó Tiszafüreden van

Ha esetleg valakit érdekel, és mailt ír, kérem csak azt a tényt, hogy írt egy mailt, _jelezze _ a topicban, mert ezt a postafiókomat ritkán használom.