borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 641

El kell ismernem igazad van, bár nem arra akartam utalni, hogy az itteni hozzászólások nem teljesen szívből jövők. Inkább csak arra, hogy nem vagyok mindig meggyőződve róla, hogy nem maradt-e bennt még valami.  Gondolom érted mire gondolok. Az élő fórum tényleg jó ötlet, de szerintem, ahogy te is mondtad, ha az arcunkat kellene adni hozzá, főleg úgymond ismeretlenek előtt nem hiszem hogy működne. Bár ki tudja...

Azért, ha jobban bele gondolsz az itteni fő téma az emberek többsége számára egyhén szólva is döbbenetes. Őket is meg lehet érteni, mi viszont ezt másképp látjuk. Egyébként idiáig is el kell jutni és nem is rövid ez az út. Egy belevaló feleség legalábbis kell hozzá, az a minimum. Nagyon tetszett a kettős érzésről a gondolatod. Ez tök normális, ha az ember tényleg szereti a párját. Enélkül talán nem is lenne olyan izgató a dolog. Fájdalmas és izgató, ahogy mondtad. Egy igazi működő kapcsolatban ez teszi az egészet izgalmassá.

Mindenestre úgy érzem már ti is ráléptetek erre az útra, mert a fejetekben már megtörténtek az első lépések. Illetve az nem derült ki számomra, hogy a párod hogyan viszonyul hozzá. Alapvetően úgyis rajta múlik. Legalábbis szerintem.

Te elmennél egy ilyen élő fórumra?

Előzmény: fufug (640)