na, néhányra én is tudok válaszolni.
> Ennek ellenére az ügyvédemnek nem válaszolt, hogy miért tiltotta meg a további
ügyvédnek tudományos kérdésekbe nincs beleszólása. ő felelős módon úgy ítélte meg, hogy az egyetem (köz?) rá bízott tulajdonát nem herdálja el hülyeségre. eddig is azért engedte, mert nem akart összeveszni azokkal, akik téged toltak. azok meg azért toltak, mert vagy haverod van ott, vagy meg akartak tőled gyorsan szabadulni.
> és miért akadályozta meg világszerte a kiséletem publikálását is
nyilván nem akadályozta meg, mert arra nincsen eszköze, de ha minden erővel le akart róla beszélni mindenkit, az azért lehet, mert nem akarja, hogy az ő vagy egyeteme neve a tieddel együtt felbukkanjon. megbánta, hogy a torony közelébe engedett. egyébként mi is.
> és miért beszélte le felszólitás nélkül a DLR-t a további támogatásról.
a "felszólítás nélkül" részt nem értem, de azért tette ezt, mert először azt hitte ő is, hogy egy kísérlet után lekopsz végre. tudta is ő mire képes a skizofrénia!! mikor visszamentél, bepánikolt, hogy ez hosszú szenvedés lesz, és belátta, hogy komolyabban kell fellépnie.
> Arra ö sem tudott megválaszolni mi is az a 'tömeg'.
gondolom egy sör mellett hosszan elbeszélgettetek, és nem pedig a folyosón futott el, érthető okból nagyon sietve, amikor utánakiabáltál, ugye? és nem is levélben kérdezted, amit olvasatlanul kidobott, ugye nem?