borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 639

Az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Az adrenalin növelő hatásról nem is beszélve...10 RED BULL biztos. Bár ez a szint már az egészségre is veszélyes lehet. Igaz,  izgalmasan élni vagy unalmasan megdögleni, mindenkinek a maga választása. Én inkább az előbbi híve vagyok. Azt, azért biztosan mondhatom, az éles helyzettel kapcsolatos utalásodra, hogy biztos lehetsz benne, hogy magad is meglepődsz majd magadon. Csak nem tudhatod milyen irányban. Mindenesetre, ha egyszer majd nagyon közel kerülsz a megvalósításhoz, própáld meg bizalmasan kikérni egy-két férfitársad véleményét a belső reakcióikról. Erre egyébként még én is kíváncsi lennék. Nem azokra a nyíltan az Indexen is vallott véleményekre, hanem az igazi " féltett" belső rágódásokra gondolok, amit senki nem oszt meg másokkal szívesen.

Azért van remény, ha a párod felül arra az általad említett körhintára, hogy le is szál róla vagy legalábbis megáll a körhinta :) Bár sosem tudhatod előre. A bizalom és a szeretet tényleg fontos, ahhoz hogy tényleg lehessen élvezni.

Szerintem, az meg természetes, hogy az ember feleségének lesz valamilyen lelki utórezgése. Ha jó volt, akkor azért, ha mégsem, akkor plána amiatt.

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy végtelenül izgató elképzelni, ha a párom mással is élvezi, és én tudok róla, főleg ha ott is vagyok. De, ez csak abban az esetben, ha biztos vagyok az irántam való érzelmeiben.

Érdekelne, hogy vajon a vágy győzne vagy a lelki háttér féltése gátolna-e inkább?

 

Előzmény: fufug (638)