Törölt nick Creative Commons License 2005.12.01 0 0 67

Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, mert olyan kiváló elmékhez, mint amilyenek mi vagyunk (már elnézést, hogy felpipiskedem Hozzátok), már kezd méltatlanná válni ez az adok-kapok, no meg végtére is fölöslegesen kezdi rabolni drága időnket. De szögezzünk le két dolgot.

 

1) Nem én állítottam szembe magam Veletek, hanem, kedves Ádám, Te hivatkoztál metaforikusan arra, hogy Te rumcival így meg úgy, én viszont másként.

 

2) Ha ezek után én is szembeállítottam magam Veletek, azt nyilvánvalóan nem életkori alapon tettem, és ha volt ilyen értelmezési lehetőség, akkor őszintén sajnálom, hogy félreérthetően fogalmaztam.

 

3) Respektálom, hogy Ádám saját néven szerepel, de ez -- kedves rumci, ez most Neked szól -- gondolom nem involvál privilégiumot arra, hogy a nickek viselőit életkoruk alapján szortírozza.

 

4) Ha jóhiszemű vagyok, akkor azt feltételezem, kedves Ádám, hogy egy általad tévesen sandának vélt állításomat akartad vitatható utalásoddal helyretenni. Ezért nincs is okom megharagudni, de kérlek, Te is hidd el, hogy jóhiszeműen (ha nem is félreérthetetlen módon) fogalmaztam, tehát nem akartam fiatalabbnak beállítani magam, mint amilyen vagyok.

Előzmény: Kis Ádám (64)