vince Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1663

Temetni jottem nem dicserni...

 

Nos a beszólók nagy része "kis gépes" minden rosszallás nélkül. Csak Badó, és zoliba "nagy gépes". Én is az ő munkatársuk vagyok, és énis csak bírálatot tudok leírni.

 

Ami igazán súlyos a kormány rendeletekben: Nem a PLH-t fejlesztjük, a fuldoklót nem mentőövvel látjuk el, hanem deklaráljuk jogodvan megfulladni b+. Egy fillért nem kapsz állam bácsitól, húzd csak az ügyet ameddig nem szégyelled.

 

Ugyanis mi a jelenlegi gyakorlat a 30 nap helyett 55-60 nap (4 "nagy gépes" cég napi ügyeibe van bele látásom) és csak azért ilyen "rövid" mert az adott cég minőségügyese vagy illetékese naponta felhívja PLH-ékat hogy mi a bánat van már.

 

Hogy miért nem perelnek ezek a cégek: 1 a PLH szív eleget ezen perek nélkül is. 2 mire kitűzik a tárgyalást már az unokám is nyugdíjas lesz, és ha meg is állapítanak kártérítést mi a francot érek vele, ha az adott üzlet, vagy szituáció, vagy vállalat már rég elmúlt, érdektelen, tönkrement?

 

Úgyhogy marad a várás, a jogbizonytalanság és a saját fej követése.

 

Ami még totál lefáraszt, (de ez megint a tisztelt minisztérium hibája, aki nem ad pénzt paripát) hogy amióta kicsit megmogyorózta a MAST-team a PLH-t azóta mindentől félnek. Mint egy kölyök kutya akinek az orrára koppintottak. Túrják le magukról az ügyfeleket, és a kérdéseiket.

 

Lehet vitatni, amit írtam, én örülnék a legjobban ha látnék pozitív példát is.