kockasfulunyul Creative Commons License 2005.11.28 0 0 31314
Hú bocs, most látom, hogy a fele lemaradt. De közben találtam még egyet:

Dydand válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.03 13:35:29 (30607) Zöldbors mártás 1 evőkanál mustár, kevés (0,5 dl) konyak, 5dl főzőtejszín, vaj, só, sok sok egész zöldbors Olvasztott vajba dobod a zöldborsokat, és -mint a kukoricát- pattogatod. Vigyázz, mert egyik-másik nagyot ugorhat:) Én bele szoktam szórni a borsot, majd gyorsan ráteszem a fedőt és úgy rázogatom - biztos ami biztos:) Ennek elég 1 percecske. Lehúzod a tűzről és hozzákevered a főzőtejszínt. Vissza a tűzre, mustárt, konyakot és sót bele, majd szórd meg liszttel és forrald ki. Konyak helyett lehet 1 evőkanál Worchestert tenni bele, így is isteni:) Üdv: dy