Törölt nick Creative Commons License 2005.11.27 0 0 458

érdekes. én azzal kezdtem, hogy sikerült megértenem valamit. mert odafigyeltem, és hajlandó voltam meghallani a másikat. úgy látom, ezt másoknak még nem sikerült.

 

ana,

ha egy ilyen témában valakinek bármire az a válasza, hogy "áhá, tehát te vered a gyerekeidet", az egyszerűen szánalmas. soha nem ütöttem meg a gyerekeimet, és úgy tervezem, hogy nem is fogom és felfoghatatlan, hogy még nekem kell magyarázkodnom. leírtam egy másik topokban, mi volt az, amikor a legközelebb voltam hozzá: kiabáltam és a szék karfájára csaptam.

 

képtelenek vagytok felfogni, hogy valaki, aki maga nem alkalmazza a verést, még seggrepacsi formájában sem, mert nem tartja helyesnek, attól még megértheti, hogy valaki eljuthat ide? miről beszélünk???

 

ha azt mondom, én nem szeretem a spenótot, az nálatok azt jelenti, hogy mindenkire ráküldöm a rendőröket, ha azt eszik??? mert itt ezt érzem.

 

egylány, semmi nem változott, miért változott volna??? ha harmadszor is le kell írnom, hogy "a verés nem vita kérdés. az "elcsattan egy pofon" az igen, arról lehet vitatkozgatni.", akkor így harmadszorra már érthető?