Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 1 486

Na figyelj! Akármit mond bmelyik csaj, úgyis a nagyobb fasz a jobb neki. Nem kell itt mímesmázolgatni! Az kell neki, met azt jobban élvezi, ha nagyobb fasz feszíti, mintha csak azt érzi, hogy vkinek a csípőcsontja veri a seggét...

 

Ebben a témába a nők HAZUDNAK!!!! Legyen az méret vagy orgazmus kérdés!!!! Főleg ha még érzelmileg kötődnek is. A leggecibb és a legőszintébb csaj sem fogja őszintén elmondani a véleményét annak a ffinak, mert úgy gondolja, hogy nem tetszene, fél, hogy megbánt, és fél mindentől. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy ez is jó meg az is jó... Persze, hogy bazzeg, mert most ez van..

 

Melesleg a faterod főztjéhez. Tegyük fel, faterod szarul főz, de te nem akarod megbántani, inkább havonta 1x, amikor már nem bírod, mert hiányzik vmi jó, akkor átmész a mamihoz, vagy vmi étterembe.... Aztán hazamész, elédrakja az övét, és mosolyox, hogy ez most milyen jóra sikerült... (Remélem a nagyon átvitt fogalmazásomból mindenre érted az utalást)

 

Szóval had ne mondjam..

 

Nagy fasz kell és kész. Ha nincs nagy, akkor az van. Azzal kell beérni, és hallgassunk! Ez a gyógyszer. Azzal kell előállni, amiben jó vagy!

Előzmény: Törölt nick (484)