smelang Creative Commons License 2005.11.24 0 0 245

köszi!

 

még csak most fogunk kiutazni dolgozni, de azért érdeklődöm mindenféléről. ez spec azért érdekelt, mert ha mondjuk itthonról szervezek le egy kellemes ultra-giga akciós síutat a frencs-alpokba (hiszen ez a legolcsóbb sztem.) akkor megvan a szállás-bérlet akár 50E ft-ból, persze ebbe nincs jegy és onnan csak repcsivel lehet, vagyis érdemes ugye. arra irányult a kérdésem, hogy vajon hogy járok jobban ottani irodával szervezkedem vagy magyarországival. mert ugye itt mindenki azt nyomatja hogy anglia bitang-drága, hogy minden többe kerül, de azért mellesleg ha ruhát vagy bármit akarsz venni akkor ott a leértékelés tényleg leértékelés, nemugy mint kishazánkban. vajon a lastminute-utakra is érvényes, hogy a leértékelés az leértékelés...vajon sokkal kedvezőbb árakat tudok kikalkulálni...??....

 

brompton, aki síel, vagy bordozik? köszi az infot ez tényleg nagyon kedvező ár, mert ehhez már csak egy jó kis akciós időpont és akkor nem kerül egyáltalán többe mintha itthonról intéznéd. igazándiból ez érdekel.

 

Brompton hol voltál már az innsbruck-tirol-i régió pályái közül? mi 2szezonnal ezelőtt voltunk axamer-lizum-ban és ugy emlékszem nincs olyan messze a reptértől a legtöbb régió. te hogy mentél, a reptérről bérelt autóval, vagy busszal tovább a szállásra meg a pályához?

 

Seci: neked is kösz a segítséget a honlapot fel is írtam, vannak rajta egész jó ajánlatok ahogy igy hirtelen belepillantottam. hát azért nem gondolom hogy uri sport, mert szerintem ebben a mai világban szinte minden szabadidős tevékenység drága, de mivel jó sok ajánlat van ki lehet mazsolázni a legjobbakat. és akkor nem is olyan drága. különben meg aki megismerkedik a téli sportokkal annak megváltozik az élete szerintem. meghát ez relatív, nekem nem drága a sízés, de nem fizetnék többszázezret egy tv-ért, meg nem gyűjtöm inkább a tárgyakat. de egyszer gyere el velünk és akkor majd meglátod miről is beszélek:)

különben nagyon jó a kezdeményezésed az info-panelről, hajrá-hajrá......(és most gondolj ide valami amcsifutballmeccsről egy durva szurkolókorust, a világ legkerekebb fenekű csajaival:)

Előzmény: brompton (243)