Vasti Creative Commons License 2005.11.23 0 0 9
Ó, köszönöm a sok hozzászólást! A linkeket is megnézem holnap.

Szóval a Canon PS A510 digit géppel alapjában véve meg vagyok elégedve, 10-15-ös képeket készíttetek rendszeresen, sőt már nagyobbat is, és jók: de néha, (családi összejövetelek alkalmával pl.) szeretnék olyan képet is készíteni, ami talán jobban nagyítható. Van egy Canon PrimaZoom 80 filmes gépem, több éve használom, semmi bajom vele: de gondolom az EOS1000F csak jobb képet csinál ;-)

Aztán meg a másik felhasználási terültete az lenne a gépnek, hogy a fater amikor kimegy vadászni, magával viszi (persze jó időben, és nappal ;-) , mert ugyan sok éve nem lőtt vadra, de nézegetni szereti őket nagyon ;-)) Mindig mondta, hogy a Zorki 6 gépére keressek valami jó obit a bolhán, amivel tud természetfotózni ;-))) Azt persze eddig nem találtam, de ehhez a géphez van egy 80-200 obim is, azzal azért már magaslesről tud rendes képet csinálni, mert közel jön a vad. Régen nagyon szetetett fényképezni az öreg, van is mindenféléje az orosz csodához, most nyugdíjas lesz, ráér újra ;-))))

Az előhívatás helyével kapcsolatban igazatok lehet: én a Rossmann-ba adtam be, az nem annyira lett rossz, mint az ősöké: ők nem tudom, hogy hová vitték. Azt hiszem, keresek valami normális helyet: az ősöktől ugyanis 2800 (!!!!!) forintot kértek a 24 kockás film előhívásáért, és a 9x13-as sorozatért :-( Én a 10x15-ös sorozatért + előhívásért nem egészen 900 forintot fizettem.... Nem semmi különbség!

Üdv!