k.aresz Creative Commons License 2005.11.23 0 0 580

Szerintem nem ezt nevezik nyitott házasságnak. Azt nevezik annak, amikor a pár bármely tagja bárkivel, bármikor, együtt vagy külön, egymás tudtával vagy tudta nélkül, de mindenképpen egymás beleegyezésével. Mi csak és kizárólag együtt tudjuk ezt elképzelni.

 

Azt teljesen megértem, hogy el sem tudod képzelni, hogy a pároddal más a szemed láttára. Szerintem az emberek nagy többsége így érzi. Én magamról gondoltam sokáig, hogy valami bajom van, hogy ez engem izgat. De aztán megismerkedtem másokkal is, akik szintén hasonlóan gondolkodnak, mint én. Igaz ettől még lehet, hogy bajom van, de legalább nem vagyok egyedül :)

 

Pontosan már nem emlékszem hogy jött elő. Én hozakodtam vele elő, mert ugye engem izgat, ha szeretkeznek vele, de neki sem volt ellenére. Igaz az első alkalomig kb 10 évet kellett várni. Nem vagyunk nyomulósak, nem mindenáron megyünk bele ilyesmibe. Sőt igazából keresgélni sem nagyon szoktunk. Néha megerősödik az elhatározás, hogy akkor most jó lenne ismét átélni egy ilyen élményt és akkor rákapcsolunk a keresésre is. De ilyen alkalmak elég ritkán vannak.

Előzmény: Törölt nick (579)