BéKa_d2 Creative Commons License 2005.11.22 0 0 6125

mér mentek volna TD-re???? egy yardnál is ugyan ezt választtoták volna sőt, valószínűleg 30yardon belül bárhonnan kb. ezt választották volna (max. nyomtak volna néhány tuti bebetonozott belső futást 1-2 yardért...)

 

 

ja, egyébként a számozást se ártana majd vasárnap újra tisztába tenni, mert lehet, hogy én hallottam rosszul, de nekem kicsit pontatlan volt a felsorolás (pl. WR is lehet 20 alatt mg az RB-k is benne vannak a 20-40-es számozásban stb. stb. tudom, hogy nehéz meccset is közvetíteni, meg nfl101-ezni is, de mondjuk az is igaz, hogy szerintem ez az egész nézői sms-ezés tök hülyeség; gondoljátok el, hogy mondjuk Bradshaw-nak nézői sms-eket kellene megválaszolnia; akit érdekel nézzen utána, nem lehetetlen;

ill. a mai alapján újra meg kell mondjam, hogy ennek a menjünk neki a 4-1-nek, és ha nem ment neki az edző, akkor egy konzervatív "barom" dologról is le kellene szokni; egálban saját térfélen a 4. negyedben nincs az a "modern" edző, aki nekimegy; sőt még az ellenfél térfelén se biztos, hogy jó döntés - lásd a Cin meccset; meg nekem hiányzik a végéről egy kicsit bővebb szakmázás, hogy így alakult a meccs, ezt lehet fordulópontnak tekinteni bla-bla-bla, tudom ehhez rendes stúdió kell, meg IDŐ!!! de azért 5-10 percet szeritnem rá kellene szánni és na jó, akkor néhány értelmes sms-re lehetne akár időt is szakítani...)

 

leesett az első hó; Sziget? :-)

Előzmény: NB2 (6124)