Aural Creative Commons License 2005.11.21 0 0 563

szia :)

 

Nem tudom, a férjemből 12-3 év alatt sem bírt elmúlni a féltékenység érzése, pedig sosem korlátozott semmiben, nem ellenőrzött, nem piszkált, nem tiltott - de az érzés mégis megvolt, nem jó, hanem rossz érzés volt neki arra gondolni, hogy éppen mással vagyok. Izgató is, de mégse jó.

 

És persze, a szex idegennel is nagyon jó tud lenni. De én valahogy úgy működöm, hogy ez max 3-4 alkalomra elég, utána elunom, ha nem alakul ki valami bizalmas, játékos-intim kapcsolat is. Ezzel mindig is így voltam - mihelyt megszűnt az újdonság izgalma, már nem adott elég izgalmat általában ahhoz, hogy kedvem legyen folytatni.

Mondtam már máshol, azt hiszem, hogy az én esetemben másik pasit bevonni max úgy lehetne, hogy egy-két-három alkalomra, aztán valaki mást -hacsak nem akarná a párom, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon a harmadikkal, de ez nem valószínű :)- szóval, kb úgy, mint egy élő vibrátort. De egyelőre ő erre nem vágyik. Izgatja, ha más próbálkozik nálam, de még abban is van kis rossz érzés, ennél többet nem szeretne.

 

Én meg alapban jobb szeretek egyvalakivel lenni egyszerre...Nagy, lusta macska vagyok, aki nem jól tud kétfelé koncentrálni  :)

Előzmény: fufug (561)