Törölt nick Creative Commons License 2005.11.20 0 0 206928

A stílus maga az ember...

És az x ember y szerinti -akár valós- nem megfelelő hangneme,nem igazolja y hangnemét, v "stílusát".

Ha nekem reklamáltak -még boltos koromban- megnéztem jogos-e,és igyekeztem orvosolni.De nem adtam tovább az esetleges sértegetéseket más vevőnek.Namost Te ilyesmit várnál el a "droid"tól is. Csakhogy! Amellett,hogy te fizetsz valamiért,és elvársz érte cserébe ellentételezést -ami rendben van- ,áruld már el (vagy valamelyik más,előszeretettel cimkéző topicos) ,hogy mi az,aminek alapján úgy hiszitek:nyugodtan le lehet valakit csalózni,tolvajozni,rablózni,bűnözőzni,köztörvényesezni,és még hosszasan lehetne sorolni?!

Egyet ne feledjetek:amíg nem bizonyosodott be,hogy dehonesztáló állításaitok igazak -és nem általában,hanem esetről esetre!- addíg minden ilyen alkalom becsületsértés!
Mert te úgy hiszed igazad van-de objektíven vizsgálva már nem biztos.Túlságosan soxor prejudikáltok!!   Azt írod,a "stílus"od segít előre,így figyelnek rád. Meghogy előítéletesek,eleve elhajtanának... 

Na ezt meg tudom érteni!! Nem a személyedre,hanem a szitura értve.Van énnekem is olyan "törzsutasom",aki állandóan vakerol,szítja a hangulatot,pocskondiázik,mószerol. Namármost én megtanultam nem foglalkozni vele,és elfelejteni a "dejólennebeleverni2tabucijába" című érzést.
Csak azt akarom mondani,hogy Te,Rettegett,stb ha már csak megjelentek,kivált6játok az elutasítást,mint hivatásos fikázók.Mert nem norm esetleg az ilyen ügyekben kifejtett gyakoriság.És akkor még erre jön pluszban a (jó lenne hallani úgy,hogy senki nem tud az ottlétemről) reklamáció "bája".Nem voltam ott egyszer sem,nem foglal6ok állást konkrét ügyben.De ha csak fele olyan sértő,v megalázó a modorotok reklamáláskor,mint itt -hát én is elhajtanálak titeket.
És nem az embert,v a problémáját utasítanám vissza,hanem az előterjesztés mikéntjét.PONT.

Előzmény: Andó Gergely (206927)