Aural Creative Commons License 2005.11.18 0 0 555

A saját tapasztalatom az erről, hogy a férjem -amíg házasok voltunk- hihetetlenül be tudott gerjedni attól, hogy más környékez, pláne, ha az az orra előtt történt...attól is, ha azt hitte, más célba ért. És engem is felizgatott, vagy aktívabbá tett, ha őt környékezték. Vagyis csak javított a szerelmeskedéseinken.

De az is ide tartozik, hogy amíg csak arról volt szó, hogy elképzelte, meg látta, hogy nyomulnak rám, addig az izgalom dominált. Amikor az lett a meggyőződése, hogy mással is szeretkezem, akkor keletkezett benne csomó negatív érzés is. De az izgalma nem nőtt! Az fantáziánál és meggyőződésnél is ugyanakkora volt.

 

Én ebből hajlamos vagyok arra következtetni, hogy gyakran elég a lehetőség elképzelése...ráadásul az mellékhatások nélküli :)

 

Ebből gondolom, kiderült az is, hogy sosem látott mással (nem is láthatott volna). Fogalmam sincs, hogy akkor mi történt volna. De az a gyanúm, hogy előbb-utóbb szétverte volna a kapcsolatunkat a keletkezett rossz érzések garmadája, hacsak nem sikerül megvalósítani, hogy a harmadik mindig kivülálló marad, és személytelen. Mondjuk, mint egy vibrátor... Ez azonban nem nagyon reális...ki a csuda akar vibrátor lenni? Legalábbis egynél többször? Viszont nekem meg annál jobb, minél többször mélyedek el ugyanavval ugyanabban, és azt meg csak akkor tudok, ha közöm is van hozzá, különben megunom :)

 

Ami engem illet, fantáziálok két, sőt, több férfiról, és nagyon izgalmas - de a valóságban a lehető leg-legjobb egyetlen egy is. (Már ha jó vele) és dehogy fogom hagyni, hogy más lány is beszálljon, mert engem nem vonz, viszont addig nem velem foglalkozik - de más férfi se kell, ha egyszer semmi hiányérzetem.

 

Ha pedig a párom szeretne bevonni egy második férfit...azt hiszem jobban szeretem a birtokló-tekintetet, azt, amiben benn van, hogy szőröstül-bőröstül kellek, és nem ad senkinek sehogy..a mindennapi, valódi szabadságomat még sosem csorbította. Nem tudom, ha ez lenne szíve vágya, belemennék-e, talán igen, ha biztos vagyok abban, hogy neki ez kell a boldogsághoz és megmarad nekem - de magam miatt nem :)

 

vagyis én elméletben szeretem a harmadikat, de a gyakorlatban csak két semleges pasival tudnék. Ha a férfitárs nem semleges, akkor a magam kedvéért nem. A páromnak meg egyelőre nincsenek ilyen vágyai.