kiefli Creative Commons License 2005.11.16 0 0 174

Szia!

 

A mi (én + korutazo) történetünk másképp kezdődött. Mi már jártunk többször Olaszo-ban, így Firenzében is (2*). Először majd elájultam tőle, másodszor is borzasztóan tetszett (a sors úgy hozta, hogy a két utazás között két hét telt el).

Elolvastunk egy csomó könyvet (Napsütötte Toszkána, stb.) és a szerelem csak nőtt. Itt jött a képbe a Húgom. Múlt télen lehetősége lett volna az egyetemen kijutni Firenzébe, de csak a fele társaságnak maradt hely, ő meg maradt itthon. Mi meg megígértük neki, hogy nyáron elmegyünk együtt Firenzébe, kb. négy napra. Aztán tavasztól addig-addig szerveződött a dolog, hogy 10 napot töltöttünk júliusban Olaszországban: Milánó - Toszkána (Montaione) - Róma útvonalon (oda-vissza repülővel, kint autóval közlekedtünk).

Montaioneba úgy találtunk, hogy szerettünk volna egy helyet, ami nem szálloda (igazi olasz falusi apartman, képek már kerültek fel róla), és olyat ami minden fontosabb megnézendőtől sincs nagy távolságra (Firenze - ismét 2*, Pisa, Siena, a tenger!, San Gimignano, Prato stb.). Jó választásnak bizonyult.

 

folyt.köv.

 

 

Előzmény: tengeres (173)