A nyolcadik törpe Creative Commons License 2005.11.14 0 0 205

A biztositoval valoszinuleg sohasem fogsz talalkozni, csak valamilyen brokerceggel. Egyforma nagy maffia mind, szamits a legrosszabra, ok elsosorban azert vannak hogy elvegyek a penzedet, hazudozzanak es kozben megalazzanak. Ha otthon volt kocsira biztositasod, akkor valamennyire "edzett" vagy ilyen teren.

Ha az egyik "kocsogul" viselkedik, akkor tovabballsz es egy masiknal probalkozol.

A pontos indokodat nemigazan ertem. Nekem semmit sem kellett bizonyitanom, egyszeruen bonus-malus 0-rol indultam. Azota felkuzdottem magamat 4 ev "no claim bonus"-ra. Ahogy csokkent a biztositasi dijam, ugy cserelgettem a kocsimat egyre nagyobbra. Magyarorszagi bonusz igazolast elfogadjak.

En valahogy elvbol nem szeretek neten, telefonon keresztul biztositast kotni. Akarom a szemelyt latni az irodaban. Legrosszabb esetben ot szajon lehet csapkodni, de mit utsz ha egy "netes" biztosito hazudott?

A varosi foutcan legalabb egy biztositasi broker ceg van.

Az autoklubok is foglalkoznak ilyennel.

Sainsbury, Tesco, stb, de en kenyeret a pektol, hust a hentestol, gazt a gazmuvektol beallitottsagu vagyok. Regimodi.

Telefonkonyv tele van.

Internet tele van.

Ok nem neznek Teged ember szamba, ha hasonlo fapofaval mesz neki a dolognak, akkor elobb-utobb talalsz egyet elfogadhato penzert.

Ha tudod, fizesd ki az egesz evet egyszerre, kulonben azonnal "tartozol a jovo evi biztositassal" amiert kb 25%- kamatra levesznek.

A biztositokrol ne beszeljunk, csak felmegy a cukrom :)))

8T.

Előzmény: kox77 (204)