top_modell Creative Commons License 2005.11.14 0 0 5918
Mindenki nyert a csoportból... és eddig még ilyen hét nem is volt a mi csoportunkban (nem csoda hiszen gyenge a csoport). De most hirtelen megtáltosodik a Packers a Viks és a Bears is. Jah nekik már nem kell ötödik győzelmük zsinórban (valaki már kedvüket szeghetné).
Én annak örülök, hogy először működött jól az Offense.. a pontokat nem a Defense szerezte punt returnből.. vagy nem a D állította fel egy fumble vagy IT után a 30 yardos támadást az Offensnek amiből csak FG-ig jutunk, mert szar a QB :(mert ugye volt erre egy pár pl.)
Hanem az Offense csinálja ami a dolga, jól megy a futás. Jones 80 yard.. Bryson is jól futott és Pinnernek is jutottt munka... igaz az utolsó Driveunkban (nem ahol már térdeltünk hanem ahol a 20 yardos FG-t rúgtuk) 3ból belehett volna vinni 4 yardot. Persze nem Pinnerrel kellett volna futatni hanem Jones-al, de ő sérüléssel küzködik, úgyhogy pihentettük!
Az mondjuk elég nagy gáz, hogy megsérült Bailey és HOLMES is!
Jövő7en végre visszajön Dré Bly.. legalábbis remélem, mert nélküle gyenge a Pass Defense!
A Rush D-ben meg kell Holmes... ez alap!!!!
Nekem megint csalódás Rogers... nem sokat csinált.. az új elkapó elmegy... Vines slotban játszott, de kaphatott volna több sanszot is ;)
Összességében az Offense nagyon jó volt (még a Line is kivételesen, hisz nem volt sack sem)
A Defense meg összehozott egy saftey-t és a Rush D is nagyon jó volt, de a pass az nem volt sehol se.. a végén Warner mint a kés a vajon :S
Jövő hét DALLAS... esélyek?! (a fogadóirodák biztos jót fizetnének ránk)
Előzmény: MacPhisto (5902)