Off
Zsenge ifjújént sokat vezettem idegent Isztambul felé -mikor egy időben ezek az utak divatban voltak.
Ott hihetetlen tiszták tudtak lenni az ilyen wc-k is..(Ázsia??? Balkán???)
Egész addig, míg mondjuk egy magyar turistacsoport be nem szabadult rá, és nem állt be fordítva a taposó részre, így a mellékterméket nem vitte le a víz.... (de olyan angol wc-t is láttam, aminek a deszkájára felállt a nem angol használója, és onnan potyogtatott, jól láthatóak voltak a deszkán a cipőnyomok :o(
A kedvenc ilyen budim egyébként Nesebarban volt, ahol a wc-s néni rendszeresen takarított. Hurrá!
Csak éppen egy slauggal, tekintet nélkül arra, hogy valaki épp bent állt-e a fülkében, a dolgát végezve....
Szóval, érdekes mutatvány volt, mikor jött a vízsugár "alkotás" közben...(mint az ugrókötelezés, nehezített változatban)
Viszont, én úgy érzem, inkább egy ilyen wc, mint egy "angol" wc valamelyik vidéki vasútállomáson...
Bár, nekem ez a wc olyan mediterrán dolog volt, meg is lepődtem, mikor Olaszországban én is találkoztam egy ilyennel tapasós típussal, a síközpontban.
Na, ott dzsekiben, sínadrágban már tényleg kissé nehézkes volt használni, ha nem is lehetetlen (nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség...)
On