Iceapo Creative Commons License 2005.11.11 0 0 46
Héé várjunk már neked 1200GS-ed van, Te szenya!;))
Amúgy véleményed elfogadva, csak annyit írnék még hozzá hogy az előbb nem pontosan említettem a köveket, szóval mi a múltkor olyan köves részen is mentünk, ahol ha odatettem volna egy GS-t hiába lett volna rajta akármilyen bukócső, annak vége lett volna, egyébként halottam már ilyen eseteket is, sajnos, és mondom csak ez a problémám vele, amúgy teljesen rendbe van!
A HP2 videókat meg már láttam régebben, nagyon állatok, amikor megjelent teljesen beleestem, ezután jött a valóság, mégpedig az ára, meghogy limitált modell, de már valahol erről is leírtam a véleményem, szóval amennyiért fogják ezt a vasat árulni, vagy már árulják is, nem tudom ezt pontosan, annyiért már elis várja az ember hogy jó legyen, úgy futóművileg mint motorikusan és természetesen súlyarányilag! Amúgy szerintem semmi különös nincs benne, egy lecsupaszított R1200GS, más futóművel, stb...., szerintem csak pénz kérdése az egész, még az a furcsa eleje is tetszik, nem tudom miért, de jó, egyébként ha full tele lennék pénzel még akkor sem vennék ilyet, mert nem, vennék inkább egy széria R1200GS-t!
Terepre meg valóban a 130kg-os gépek valóak igazán, lásd pl. a két BIGes srác akik most jönnek hazafelé már Afrikából ha minden igaz, tavaly még BIGekkel voltak az idén meg már két vadiúj Yamaha WR450F-el mentek, és vajon miért is, hát pont azért amiről mi is beszélünk itt, 25 lityis extra tankokkal, kiváncsi vagyok nagyon hogyan vizsgáztak a gépek! Ice

ui.:Ha már HP2 ;) /A képen Én vagyok látható amint éppen szétszakítom a murvát!:) Álmodik a nyomor!;)/
Előzmény: TOM (43)