TomRider Creative Commons License 2005.11.11 0 0 235

Drtty!

Érdekes hasonlóság van köztünk. A motorozós szenvedélyem a 2004-es görögországi nyaralásom alkalmával került felszínre nekem is, amikor 1 50-es kymco-val motoroztunk. Aztán itthon megláttam idén a YAMAHA-nak a hirdetését, és akkor már nem volt visszaút. Mert a motorozás nálam is pénz kérdése ugye. Előtte 1 Sygnus X-t akartam venni, az nem jött össze-szerencsére.

Még egy hasonlóság: elsődlegesen a pénz miatt vettem ezt a típust, és hogy valamennyire belerázódjak a motorozásba. Gondoltam elválik, h elég erős nekem, v szeretnék 1 komolyabbat. Eldőlt a kérdés. Már kb. 1 hónapja kacérkodom a csere lehetőségével. A kiszemelt préda a Suzuki GS 500-as. Tegnap bent is voltam a harmadik Suzuki kereskedésben, ahol egyértelműen lebeszéltek róla. Azt mondták ha ilyen hamar kimotoroztam a 125-t, akkor teljesen felesleges vennem 1 44 lovas GS 500-t. Volt ott nekik 1 SV 650 S. Azt mondták nyugodtan próbáljam ki, ha akarom. Én meg kipróbáltam. Most mondjam meg őszintén mit éreztem? Papír szerint 72 lovas. 2 henger 90°-os V alakban, hengerenként 4 szeleppel, befecskendezés, folyadékhűtés. Amikor leszálltam róla remegtem. Annyira megy, hogy szinte mindegy melyik sebességi fokozatot használod. Adalékképpen. Megelőztem 1 teherautót, ami 70 körül cammogott. Mire befelyeztem az előzést, a km óra 134-t mutatot. Fel sem tűnik. Na jó, 1 biztos: ezzel balesetet szenvedni 1000X könnyebb. De a teljesítmény élménye... Azt érezni kell! Eddig azt hittem én 1 nyugis vezető vagyok, de el tud kapni ám engem is a hév rendesen. Lehet h megőrültem???  

Előzmény: Drtty (234)