Mijo Creative Commons License 2005.11.11 0 0 17

Kedves Jánod, örülök, hogy megtaláltad a helyed a világban, annak még inkább, hogy jól is érzed magad benne, ami a mai zilált időkben ez nem egy utolsó szempont.

A múltat ahogy van szard le, mindazokkal a romlott vérű aljadékokkal egyetemben, kik merő számításból és rosszindulatból annyit áskálódtak ellened. Ugye evidens előtted is: ezek mocskosságukat jutalmazandó, vastagon benyújtják a számlát, egy pillanatig sem irigylem utódszférádat.

Munkádról olyan lelkesedéssel szólsz, amiért igencsak figyelemre méltónak tartom, leginkább az általam leszűrt klucsszó miatt: független!

Még a végén fuzionálunk, lévén én meg a bajai régiót járom rendszeresen egy ugyan más jellegű, de számomra roppant nagy élvezetet nyújtó szervezési munka miatt, rengeteg emberrel találkozom, nem tart semmiből sem a figyelmükbe ajánlati ténykedésedet.

Ami a bajai iroda nyitásával kapcsolatos törekvésedet illeti, abban direkt segítségedre lehetek, hitem szerint sok olyan nagyszerű tehetségű embert ismerek, kik ennek a "szociálisan érzékeny" kormánynak köszönhetően, mellőzötten és éhkenyéren tengetik életüket.

Klubfórumunk nyitott a köz javát szolgáló kérdések fogadására, úgyhogy javaslom, tevékenységed vonatkozásában nyissunk egy konkrét topicot, ahol felmerülő kérdések esetén irányvonalat, tanácsot adhatnál az érdeklődőknek. Ezt szerintem beszéljük majd meg személyesen.

Nemzetiségi kérdésekkel kapcsolatos állásfoglalásod tetszett (majd közvetlenül reagálok rá), lévén te tudod miről beszélsz.

Egyik legkirívóbb példa annak bunyevác vonatkozására éppen Bácsalmás ..., hát igen, az itt élő emberek is csak azzal a lehetőséggel éltek (lásd: horvátoskodás), ami némi pénzt hoz a "konyhára". Na most, hogy azt mire fordítják, az más kérdés. Én évek óta sajátomét költöm ugyanarra, amire az ilyeneknek kellene.

Mijo

Előzmény: mmugy (16)