cidri Creative Commons License 2005.11.11 0 0 2401
Az ötletek hiányára nem panaszkodhatsz:-) Nekem sajnos még mindig nem jött össze a fényképezőgép, siralmas, mennyire nincs időm, és egyhamar nem is lesz. Mindig akad valami gubanc. Most pl. költözés előtt állunk, és megjöttek a lapraszerelt bútorok. Egész héten ottmaradtam este hattól éjfélig, hogy anyámmal összeszereljük, de a szekrényajtók nem akartak összejönni – az egyik szárny magasabban állt, mint a másik, nem nyílt ki teljesen, vagy túlságosan alulra került, aztán amikor egy felhajtható szekrényajtó felhajtott helyzetéből sorozatban félig visszazuhant, mégis inkább szóltunk egy asztalosnak, hogy nézzen már rá az ajtókra… kijött az asztalos, megnézegette az ajtókat, és azt mondta, legjobb lesz, ha mindent visszaigazítunk, mert volt, ahol kimaradtak alkatrészek, rossz helyre kerültek rossz csavarok, fordítva tettük be a szekrény hátlapját, lötyög a polc, spóroltunk a ragasztóval, és az íróasztalfiók az első erőteljesebb rántásra ki fog jönni a helyéből. Pedig szemre jól néztek ki, és olyan büszkék voltunk rá, hogy alapjában véve jól sikerült. Fél tizenegyig az asztalosnak asszisztáltam, holnap jön megint, és olyan érzésem van, hogy holnapután is… tanulságos egyébként, de azt nem fontolgatom egyelőre, hogy csavarhúzókészletet vegyek inkább, és belefogjak a hobbiasztalosságba:-)
Előzmény: Mad árka (2400)