gb. Creative Commons License 2005.11.10 0 0 57

Szia,

"off/ Nem vársz kicsit túl sokat a 108-tól? Minden benne van a kis formában is, ha jól csinálod. Egyébként a képességek elérésére a 48-as való. off."

A 108-as forma ,48-as forma 13-as forma,midegy az magaba meg nem fog csodakat csinalni,a csoda akkor fog tortenni ha kitartoan oszpontositunk a belso munkakra,ja munkakra,mert csak nehez belso gyotrodessel alakitjukat a jelenlegi helyzetunket.

"gb.:Han nem emlékszik rá nem tudja, az én értelmezésem szerint (csak az enyém szerint) Én még nem mindig emlékszem az álmaimra, tehát nem tudok arról, hogy egyáltalán álmodtam-e."

az almok jonnek-mennek,van amikor almodunk,van amikor ,nem az nagyon sokmidentol fugg.

En gondolom van egy par konyv ami foglalkozik ezzel a temaval,en szemelyesen nem vagyok nagyon jartas ebben,de biztos vagyok abban ,hogy Mester Kal ,sokat tudna neked segiteni ebben.

"ui.:Kérdés időovel, reinkarnációval kapcsolatban:
Az újászületésünk az időoben késöbb kell, hogy történjen vagy sem? (éltem 1825-1870 kötelezőo-e, hogy 1870 után szülessek újjá, vagy születhetek 1492-ben is)"

En nem hiszek a reincarnation-ba,megmondom miert; ha minden ebben a szent pillanatban tortenik,akkor semmi sem tortenhet egy masik pillanatban,vagyis a multban ,vagy a jovoben.

Szoval erted? Mi csak hasznaljuk ezeket a kifelyezeseket,mert mi a latszatokra koncentralunk,erzeseink manipulalva vannak a latszatok torvenyei szerint,mint pl.az uton halladsz es latod az utat elotted ,nagyon keskeny,de amikor odaersz az igazsag,az mas,az ut elotted megint keskeny lesz a horizontnal.Vagy nezz fel egy magas epuletre,a reakciod teljesen mas lesz mintha az epulet tetejerol neznel le.

Igy van ez az elettel kapcsolatban is, halal az nem letezik,csak atalakulunk,format cserelunk,minden pillanatban,nem csak amikor" meghalunk",de amikor pislogsz mar nem ugyan azt latod ami a pislogas elott tortent,szoval az a pillanat "meghalt"ha ugy akarjuk hivni.

Szoval,ha orok "eletunk "van akkor felvetodik a kerdes,hogy mi az az orok "elet"?

Well,az orok elet az nem mas,mint a nagyon eros energia ami elosztodik es megalapozza a vilagmindenseget,mi ennek az energianak vagyunk reszei,olyan nem letezik,hogy en,es te,de inkabb MI.

Ok most ugy erzem,hogy jol belecsaptam a lecsoba,ne haragudj,de szokasom.

Udv.

Előzmény: Garrotter (56)